WORLD VISION FESTON ME FËMIJËT E QYTETIT TË SHKODRËS DHE RRETHINAT. “Jepu femijeve nje ze dhe ata do te ndryshojne boten” ka qene kjo motoja me te cilen kete 1 qershor World Vision ka festuar me te gjithe femijet e qytetit te Shkodres dhe rrethinave.Kenge, valle, recitime e shume numra te tjere artistike sollen femijet ne skenen e teatrit Migjeni.

Nder te tjera ne qender te vemendjes ishte edhe konventa mbi te drejtat e femijeve dhe zbatimi korrekt i saj duke qene se shume nga te drejtat e femijeve qe parashikon kjo konvente po cenohen

Artikulli paraprak1 QERSHORI,FEMIJET VIZITOJNË “PMNZSH”
Artikulli tjetërPARTIA SOCIALISTE NE ZGJEDHJET E 21-QERSHORIT