JEPTEN TITUJ MIRËNJOHJE PËR GAZETARËT DHE MEDIAT E SHKODRËS.Ekipi i parë i futbollit të femrave në Shqipëri, “Juban-Danja” ka organizuar një aktivitet në lidhje me rastin e festive të fundvitit. Në këtë organizimin, për pjestarëve të ekipit e futbollisteve, nuk kanë munguar dhe prania e gazetarëve sportivë.

Këtë vit, presidenti i ekipit Ferdinand Jaku, ka bërë një ceremony krejt ndryshe duke vlerësuar me titullin mirënjohje për kontributin në pasqyrimin e aktiviteteve të këtij ekipi, fillimisht mediat lokale të qytetit të Shkodrës si dhe gazetarët sportivë.  Një gjest i veçantë dhe që vlen të përgëzohet është dhe mirënjohja e dorëzuar pas vdekjes për gazetarin sportiv të ndarë nga jeta, Mejdan Zhivani, mirënjohje e tërhequr nga nipi i tij, Klodian Zhivani. Ndërsa pas këtyre momenteve ka qenë radha e festimit. Juban-Danja, mbetet një ndër ekipet ndonse e para në Shqipëri, por që I jep tonalitetin kampionatit kombëtarë të futbollit të femrave në Shqipëri. 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/4XP-lnfy26c” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSHTËPIA E DJEGUR, FAMILJARËT APEL PËR NDIHMË
Artikulli tjetërNDEROHEN JULKA DHE VITOR DARRAGJATI