90% E BANORËVE NË TAKIMIN E ORGANIZUAR NGA PD. Fshati Kaçe ne Bashjkine Vau Dejes, ka shprehur mbeshtetjen e plote per kandidatin e Partise Demokratike Zef Hila. Ne kete takim kandidati Hila u shpreh se se bashku me banoret ato do te lidhin nje marreveshje bashkepunimi per ti dhene zhvillimin e duhur te gjithe zones.

Kryetari I Grupit te Punes, Gjoke Uldedaj, ka percjelle nje mesazh jo vetem per kundershtaret politike, por edhe per te lekundurit te cilet do ti drejtohen kutive te votimit. Nga ana tjeter, banoret njezeri, kane deklaruar se fitorja eshte per Zef Hilen dhe jo per kundershtarin politike.

Artikulli paraprakSHKODRA PJESË E FUSHATËS “HE FOR SHE”
Artikulli tjetërNË BELTOJË, BANORËT MBËSHTESIN KETI BAZHDARIN