Shkolla e mesme artistike Prenk Jakova ka pasur nje sere ndryshimesh ne nisje te ketij viti shkollor.Drejtori i ketij institucioni Anton Kaftalli nenvizon se ne sezonin 2015-2016 i eshte dhene nje rendesi me e madhe cilesise. Drejtori Kaftalli shprehet se ne kete shkolle u krijua ideja se viti kalohet thjeshte Ndersa nenvizon se qe me venien e kriterit te notes 7 niveli i nxenesve eshte rritur ndersa jane hequr edhe ata te tjere qe nuk e arrinin. Kaftalli shprehet se Seleksionimi i klasave te para sivjet ka qene pjese e nje procesi me te veshtire teksa nga 27 frmi ne konkurs e kane fituar 23.

Drejtori i shkolles Prenk Javkova nenvizoi nder te tjera se edhe gjate viteve te ardhshme do ti kushtohet nje vemendje e vecante klasese se pare, duke qene se nga aty nis baza e se ardhmes ne muzike sic eshte violina, piano dhe violinceli. Ky institucion informon se nder vite ka pasur problem me kuadrin e mesuesve, ndersa shpesh here jane detyruar te importojne nga shkolla te tjera per plotesimin e oreve mesimore.

Artikulli paraprakÇOMO: JEMI DREJT DIXHITALIZIMIT TË ADRESAVE
Artikulli tjetërSHKODRA DO TË KETË LINJË TRANSPORTI TË UDHËTARËVE ME DAJÇIN