Administratori i Vllaznisë, Neritan Kalamishi ka folur për pretendimet dhe deklaratën e ish-trajnerit të Akademisë, Alban Volumi. I pyetur për pretendimet e Volumit e sigurisht akuzat që ka lëshuar, Kalamishi ka bërë publik dhe qëndrimin e tij në lidhje me këtë rast.

Alban Volumi pak ditë më parë lëshoi akuza të rënda nga drejtuesit e Vllaznisë me pretendimin se atij nuk i kanë ofruar ekipin e të rinjëve. Siç duket situata do të mbyllet këtu, pasi Volumi mund të marrë tjetër ekip dhe Akademia të ketë tashmë trajnerë të tjerë që do të drejtojnë ekipet e moshave.