Windows Phone suksesin më të madh si kompani e telefonave e ka arritur me modelin Nokia 930. Telefoni është i pajisur me një kamerë të plotë në HD, ekranin me 5-inç, procesorin quad-core, si dhe kamerën e pasme me 20 megapiksel, ndërsa telefoni do të sjell edhe Windoës 10 më vonë gjatë këtij viti.

Sipas një testi të verbër të kryer nga Phone Arena, sensori i kamerës së Nokia 930 me 20MP doli në krye, kamera e saj mori pikë më shumë se Apple iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy Note 4 dhe Galaxy S5.