Njera pas tjetres tre drejtori te shkollave ne shkoder kane pergenjeshtruar Bashkine e Shkodres e cila dy dite me pare deklaroi se kishte plotesuar me kamera sigurie disa shkolla duke listuar emrat e tyre.

“Kamerat i vendosem me kontribut te prinderve dhe ministrise permes projektit te aksh per dixhitalizimin , bashkia te pergenjeshtroje deklaraten e dhene. Nuk ka asnje kontribut bashkia ne vendosjen e kamerave te sigurise” thone drejtoret e shkollave , Branko Kadia, Jordan Misja dhe 28 Nentori. 48 ore pas deklaretes se drejtores se zyres se arsimit en bashkine shkoder ka patur nje reagim zinxhir te drejtoreve te shkollave.

Ato thone se abshkia duhet ta pergenjeshtroje lajmin duke qene se nuk ka dhene asnje qindrake per kamerat e sigurise dhe ne kete forme vendos ne pozite te veshire drejtuesit e shkollave me prinderit te cilet kane kontribuar per sigurine e femijeve te tyre .