NIS PROGRAMI I “JA OF ALBANIA” DHE “ENERGJI ASHTA”. Ne kuader te programit “Junior achievement ne Shqiperi” u organizua dite ejnte ne ambientet e hotele colosseo Shkoder kampi rajonal I inovacionit.ne edicionin e tij te gjashte programi zbatohet ne shkollat e mesme fale mbeshtetjes se fondacionit shqiptaro-amerikan per zhvillim dhe ministries se arsimit.

Kete e konfirmon Rezarta Godo drejtorja e organizates ja of Albania. Nenkryetari I bashkise Shkoder Ahmet Omi ne fjalen e tij theksoi rendesine ketij konkursi idesh I cili sfidon te rinjte duke I vendosur ne pozicionin e zjgidhjes se problemeve. programit junior achievement ne shqiperi perfshin 25 nxenes te moshes 16 vjecare nga zonat e veirut te cilet do te punojne ne grup ne menyre te rastesishme per te identifikuar zgjidhjete qenrueshme dhe efikase.Secili ekpi punon nen keshillimin e nje mentori dhe perpunon zgjidhje novatore per nje afat te shkurter.