Kampionati i shahut mes shkollave 9-vjeçare vijon në ditën e tij të dytë. Përgjegjësi i sektorit të sporteve pranë qendrës kulturore të fëmijëve “Kujtim Alija” Agim Troshani thotë se ky kampionat është i rëndësishëm pasi ndihmon fëmijët në zhvillimin e tyre si dhe i largon nga rutina e përditshme.

Këtë vit pjesëmarrja e shkollave 9-vjeçare në kampionatin e shahut pranë qendrës kulturore të fëmijëve “Kujtim Alija” është më e lartë se vitet e kaluara. Kjo garë e shahut do të përfundojë me finalet më 14 shkurt dhe synon që të evidentojë fëmijët të cilët në të ardhmen mund të jenë shahistë të spikatur.

Artikulli paraprak“STAR SPORT”, NË FOKUS FUTBOLLI DHE VOLEJ FEMRA
Artikulli tjetërRAMA IA THOTË NË SY TONY BLAIR: TI JE ARSYEJA SE PSE U BËRA KRYEMINISTËR