ËSHTË ORGANIZUAR PËR HERË TË PARË NË SHKODËR.Ka përfunduar me sukses kampionati i parë i shkollave i organizuar nga Drejtoria Rajonale Arsimit dhe Zyra Rajonale e Federatës Shqiptare të Futbollit.

Për më shumë kanë folur dhe dy nga organizatorët kryesorë të këtij kampionati. Ky kampionat është zhvilluar për më shumë se një muaj, me të gjitha Shkollat e qytetit të Shkodrës. Ndërkohë që në finale kanë dalë shkolla e “Ndre Mjedës” dhe ajo e “Skenderbeg”. Skuadra fitore ka qenë e Shkollës “Ndre Mjeda” të cilët kanë fituar me rezultatin 3-0

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/0Ty3Z-9Dt6w?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakTË MITURIT AZILKËRKUES BRAKTISEN NGA FAMILJARËT
Artikulli tjetërKUFIZUESIT E SHPEJTËSISË NË GJITHË QYTETIN