Ka perfunduar me rezultatin 0-0 takimi mes skuadres se Kamzes dhe asaj te Vllaznise.

Ne 45 minutat e para te ndeshjes asnje nga skuadrat nuk ka arritur te shenoje.

Ndeshja Kamza-Vllaznia po luhet ne stadiumin e Kamzes dhe eshte e vlefshme per javen e 24-te te Kategorise Superiore.