BANORËT TË KËNAQUR ME KËTË INVESTIM, PREMTOJNË MBROJTJE .Pas nisjes se punimeve disa dite me pare për pastrimin e kanaleve kulluese ne Komunën e Bushatit, ndalesa e radhës ka qene ne fshatin Ashte te kësaj komune.

Nje distance prej 1.5 km kanale kulluese i janë nështruar pastrimit te tyre, fale buxhetit te Komunës Bushat me mbështetjen edhe te bordit te kullimit dhe bizneseve private.Banoret kesaj zone, shprehen se fale kesaj nderhyrje do te kete nje ndihmese te madhe per bujqesine e zones, e cila permbytej sa here kishte reshje.Qe me nisjen e muajit Dhjetor, komuna Bushat, me mbeshtetjen edhe te kryepleqve te fshatrave, keshillitareve te komunes, me fondet e vet aka nisur nderhyrjen ne pastrimin e kanaleve kulluese te cilat do te krijojne lehtesi per zhvillimin e bujqesise ne kete zone.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/3cc74FAPjb8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakADEMI: BOJKOTI PËR TË DREJTAT E SHQIPTARËVE
Artikulli tjetërKAPET HEROINË NË HANIN E HOTIT