DSHP SENSIBILIZIM GRAVE, MAMOGRAFIA ZBULI M I HERSHËM I KANCERIT. Drejtoria e shendetit publik sektori I promocionit  ne kuader te muajit tetor dhe sensibilizimit per mbrojtjen, ekzaminimin dhe parandalimin e kancerit te gjirit ka realizuar kete te marte nje aktivitet sensibilizues me grate e institucioneve dhe te qytetit.

Fokusi I ketij aktiviteti eshte sensibilizimi dhe thirrja ndaj te gjitha grave qe te bejne mamografine pasi zbulimi i hershem i kancerit te gjirit mund te kurohet e te shpetoje jete. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/nYYxZtpKmso?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“QAZIM DËRVISHI” BËHËT SËRISH PËR RIKONSTRUKSION
Artikulli tjetërVLLAZNIA, KËSHILLTARET KËRKOJNË ZGJIDHJE