Kandidatët për KLGJ dhe KLP si Vettingu, Kuvendi rihap procedurat

Njësoj si për organet e Vettingut, edhe ngritja e Këshillit të Lartë Gjyqësor si dhe Këshillit të Lartë të Prokurorisë, po rrezikohet nga numri i ulët i kandidatëve. Sekretarja e Përgjithshme e Kuvendit, Abana Shtylla, përmes një shkrese drejtuar kryeparlamentarit Ilir Meta, bën me dije se kandidatët jo gjyqtarë e jo prokurorë që duhet të vijnë radhët e pedagogëve të drejtësisë, nuk plotësojnë numrin minimal dhe për këtë duhet ripahur procedura për thirrjen e tyre.