Me biznese dhe qytetarë të rajonit nr.2, ku shtrëngimi i duarve dhe bashkëbisedimi me ta, më shërbeu për të degjuar kërkesat e tyre dhe ndarë programin 4-vjeçar të drejtimit të Shkodrës.
Mbështetja e biznesit, ku kemi aplikuar taksa të ulëta dhe lehtësim procedurash në marrjen e shërbimeve ka qënë fokusi ynë i punës që do të vijojë. Në këtë zonë do të nisë ndërhyrja për:
1. Rikualifikimin e bulevardit
2. Ndërhyrja rikualifikuese e fasadave me efiçencë energjie
3. Sistem i ri ndricimi i rrugëve (sistemi LED)
4. Përmirësimi i infrastrukturës rrugore
5. Skemë e re e shërbimit të pastrimit
https://www.facebook.com/photo?fbid=615138820632894&set=pcb.615144530632323

Artikulli paraprakAMBASADORJA AMERIKANE NË OKB: KOSOVA DHE SERBIA URGJENTISHT TA ZBATOJNË MARRËVESHJEN
Artikulli tjetërRAMA: DERI NË VITIN 2024 PAGA E ZJARRFIKËSVE DO TË RRITET ME 40%!