Mbështetja masive e bashkëqytetarëve të mi në çdo rajon të qytetit dhe njësi administrative, është mesazhi më i bukur që marr në këto ditë të fundit të fushatës. Besimi që tregojnë ndaj alternativës tonë, si dhe vlerësimi që i bëjnë programit 4 vjeçar janë dëshmia më e bukur e fitores së madhe të 14 Majit. Rajoni 5 ishte i radhës që më dha këtë ndjesi dhe për këtë i jam mirënjohës pa masë të gjithëve. Bashkë Fitojmë, për Shkodrën dhe të ardhmen e saj.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=623160153164094&set=pcb.623163859830390