Infrastruktura rrugore, ndriçimi, mirëmbajtja e objekteve arsimore e shëndetësore, ndërhyrjet në kanalet kulluese të dyta dhe të treta kanë qënë fokusi i punës tonë në njësitë administrative. Berdica është një prej njësive ku kemi ndërhyrë në rikualifikimin e 19 rrugëve të brendshme, mirembajtjen dhe rikonsktruksionin e 4 shkollave, rehabilitimin dhe pastrimin e kanaleve kulluese për të shmangur përmbytjet etj.

Plani i 4 viteve në vazhdim parashikon vijimin e të tjera investimeve si dhe:

– Krijimin e qëndrave të grumbullimit të produkteve bujqesore

– Krijimin e tregjeve për produktet lokale

– Rehabilitimet e kanaleve kulluese dhe sistemit vaditës, infrastrukturë rrugore, ndriçim, rikualifikime të sheshit në qendra fshati

– Linja e re e ujësjellësit

 

https://fb.watch/kaxZM96KfG/?mibextid=DqYSjB

Artikulli paraprakNDIKIMI I PËRDORIMIT TË INTERNETIT NË SHËNDETIN MENDOR, EKSPERTËT: ADOLESHENTËT KTHEHEN NË PERSONA TË IZOLUAR E TË DHUNSHËM
Artikulli tjetër“ADN E ZBULUAR NË MATERIALET E GJETURA”, PROVAT QË KA POLICIA PËR EKZEKUTIMIN E NIKULAJT