PREMTON INVESTIME NË FSHAT,MERR MBËSHTETJEN E BANORËVE. Bashkia e shkodres nuk mund te kete zhvillimin e duhur pa patur investime serioze ne fshatrat e tij ndaj kerkoj qe te gjithe se bashku te bashkohemi per te miren e perbashket.Me kete thirrje iu drejtua banoreve te trushit ne komunen berdice kandidati I pavarur per bashkine shkoder Vullnet Elbasani gjate takimit electoral qe zhvilloi ne kete zone.

Gjate ketij takimi kandidati Elbasani mori mbeshtetjen e banoreve te trushit te cilet shprehen te zhgenjyer nga 2 partite e medha qe prej 25 vitesh e kane lene ne harrese kete zone. Kandidati I pavarur Vullnet Elbasani u njof nga afer me shqetesimet e banoreve te fshatit trush te cilet vuajne prej kohesh mungesen e infrastructures,ujit te pijshem dhe investimet ne bujeqesi.Kandidati Elbasani u kerkoj banoreve te shprehin vullentin e tyre me vote me 21 qershor pasi vetem ne kete menyre ,do ti japin zgjidhje problematikave qe e shoqerojne komunen Berdice.