Ne nje prononcim per Star Plus, kandidati i Partise Demokratike Bardh Spahia eshte shprehur se ne pergjithesi procesi i votimit ka shkuar mjaft mire me perjashtim te disa incidenteve te vogla te cilat sipas Spahise eshte arritur te normalizohen dhe te zgjidhen.Kandidati Spahia i pyetur per shtyrjen e procesit te votimit tha se çdo mundesi qe i jepet qytetareve per te shprehur vullnetin e tyre eshte e mirepritur nga ai.