Kjo është intervista ime dhënë sot për gazetarin Thimi Samarxhi në Euronews. Faleminderit për mundësinë dhe vëmendjen!

Artikulli paraprakKANDIDATI I KOALICIONIT “BASHKË FITOJMË” BARDH SPAHIA I PËRGJIGJET RAMËS PËR ÇËSHTJEN E QENVE TË RRUGËS
Artikulli tjetërSHTYPI I DITËS 8 MAJ 2023