E kam thënë që në fillim, nuk dua të bëj fushatë negative, por Shkodra nuk mund të jetë më kështu. Na duhet me zgjedhë mes zhvillimit dhe së shkuarës, mes punës dhe fjalëve, mes shpërvjeljes së mëngëve dhe ankesave. Qytetarët e Shkodrës e kanë në dorë këtë!