Disa foto nga takimi në zonën e Livadeve. Falenderues për secilin prej jush që në takimet e përditshme të kësaj fushate, sjell shqetësimet, por edhe mendimet se si mund të zgjidhen, dëshirën për tu përfshirë dhe besimin se me punë mund ta kthejmë Shkodrën, aty ku i takon!