Me sportistë e trajnerë, të profileve dhe brezave të ndryshëm. Për Shkodrën që I ka mësuar gjithë Shqipërisë se sa i rëndësishëm është sporti, e që tashmë duhet t’u krijojë mundësitë më të mira talenteve të reja dhe përcjelljes së përvojës nga më të suksesshmit. Faleminderit për mendimet e mbështetjen!

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid024NdkiuYxjLE53RvN2cxQMrCuMH2oznqic3LzMkauWL28oKyYiJe87XTcanaV22fzl&id=100063543730287&sfnsn=mo&mibextid=RUbZ1f

Artikulli paraprakFLUKS EMIGRANTËSH, FRONTEX DO TË SIGUROJË TËRË KUFIRIN E MALIT TË ZI ME VENDET FQINJE, PËRFSHIRË SHQIPËRINË
Artikulli tjetërKANDIDATI I KOALICIONIT “BASHKË FITOJMË” BARDH SPAHIA TAKIM ME FIGURA TË ARTIT DHE KULTURËS