Pak çaste nga takimi për urbanizimin dhe infrastrukturën, për të kuptuar edhe më shumë nga oferta e programit tim dhe projekti i hyrjes së Shkodrës, si pjesë e rëndësishme e projekteve që paraqes para jush.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0jY6QY1LzHShqLUzzBEmFHqPDF2rSMn1YLqSERpuyMFYQ9nLK5u9uhzjJN15gZyAPl&id=100063543730287&sfnsn=mo