Në 2021, kur isha administrator i KESH, ndërmorëm këtë investim mbi digën e hidrocentralit në Vaun e Dejës. Ishte hera e parë që Korporata Elektroenergjitike Shqiptare shtoi një impiant të ri prodhimi, që nga koha e hidrocentraleve. Ky projekt është I veçantë, sepse fotovotaikët në digat hidroelektrike janë ende projekte të rralla kudo në botë dhe nga ana tjetër është hapi i parë drejt një bërthame të re të energjisë së rinovueshme. Vetëm me punë mund të arrijmë çfarë duam, vetëm nëse Shkodra, për ne, është e para!