Nuk ka nevojë për fjalë, as për recitime. Na duhet punë, vetëm punë. Projekte të mira, njerëz të aftë, energji dhe vullnet për ta kthyer Shkodrën në bashkinë e parë në vend për thithjen e donatorëve dhe kthimin e saj në perlën e rajonit!

https://fb.watch/kg-4pkwO6E/?mibextid=RUbZ1f