HYRJA E SHKODRES, PARKU REKREATIV
Ky park, i cili gjendet mes Bunës dhe rrugës kryesore hyrëse për në Shkodër ka një karakter të fortë argëtues për përdorim nga qytetarët dhe kombinon zonat e gjelbra me zonat e pushimit, këndet e lojrave për fëmije, zonat sportive dhe të piknikut.
Kopshtet e pazarit të vjetër janë një ndërhyrje në peisazh që shenjon vendndodhjen e Pazarit të vjetër të Shkodrës duke ofruar një interpretim të rëndësisë historike të tij, o vetëm për Shqipërine, por për të gjithë Ballkanin. Kopshtet përbëhen nga 30 dhoma që ngjasojnë me 30 rrugicat e pazarit që ishin të ndara sipas zejeve. Gjeometria e këtyre kopshteve është e frymëzuar nga një motiv i veshjeve tradicionale, që është i ekspozuar në Muzeun Historik të Shkodrës.
Këndet e lojrave për fëmijë janë të përbëra nga pesë ishuj lojrash dhe kanë programe argëtuese për fëmijët e moshave të ndryshme.
Zona e lojrave të tavolinës është e dedikuar për lojrat e shahut, ping pongut e lojrave të tjera të tavolinës për të gjithë moshat.
Një vëmendje e vecantë në të gjithë këtë projekt i është kushtuar gjelbërimit, pemët ekzistuese në përgjithësi do të ruhen dhe parku do te pasurohet me bimësi të re që nga pemët e larta, shkurret dhe bimët e ulta. Ky park me një sipërfaqe prej 18 hektarë, me gjelbërimin e dendur e me hapësirat për shëtitje, vrapim , bicikletë dhe sport, do të jetë një mushkëri e re për qytetin.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0YrDCD8shG9cKMN8nZRr2c25oYrrpPjWcM6osjTdx8Zrg5XLQ6wcmUvvDJ1jwi4hgl&id=100063543730287&sfnsn=mo&mibextid=RUbZ1f

Artikulli paraprakKQZ I LA 48 ORË KOHË PËR TË DEKLARUAR MARRËVESHJET KONTRAKTUESE PËR POSTERAT, PS I KTHEN PËRGJIGJE KQZ
Artikulli tjetërSANKSIONET E REJA TË BE-SË NDAJ ASSAD-IT, REAGON ZYRTARI I LARTË SIRIAN