Në këto orë të fundit të fushatës, Dajçi është gati që bashkë me të gjitha njësitë administrative të bashkisë Shkodër ta thellojnë fitoren e 14 Majit. Entuziasëm, shpresë dhe besim tek alternativa jonë, për Shkodrën qëndrestare ndaj të keqes. Bashkë Fitojmë.

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=624450183035091&set=pcb.624450893035020