Kandidati për deputet në radhët e PD, Zef Hila, është ndalur në fshatin Pistull të Njësisë Administrative Hajmel, Bashkia Vau Dejës.

Ai ka listuar disa nga premtimet e mbajtura gjatë viteve 2015-2019.

“Pas 25 Prillit, angazhohem të investojmë në rrjetin elektrik, rritjen e cilësisë së shkollave, subvencione për çdo fermer, blegtor si dhe ndërtimin e Qendres Shëndetësore me të gjitha pajisjet e domosdoshme duke mundësuar një shërbim cilësor dhe efikas.”, shkroi Hila.