Ish kryetari i Bashkisë Vau Dejës dhe njëkohësisht kandidat për deputet në radhët e PD, Zef Hila, ka zhvilluar një takim me strukturat e PD-së në Vau Dejës ku ka diskutuar për planet e kësaj force politike për te mirën e banorëve dhe të vendit.

POSTIMI NË FACEBOOK

Takim me strukturat e Partisë Demokratike të grupseksioneve të Vau Dejës.
🤝Takimi me elektoratin është puna e përditshme e strukturave tona për të diskutuar ate çka duhet të bëjmë sot për te mirën e banorëve dhe të vendit!
🤝Partia Demokratike ka planin strategjik për të sjellë ndryshimin e madh!
#tegjithebashkeperfitore✌
#votonr9✌
#shqiperiafiton✌✌