Rinia do të jetë bashkëudhëtare e ndryshimeve që Shkodra do të ketë në drejtimin tonë 4-vitet në vazhdim. E dëshmuam në 1-vit drejtimi të Bashkisë Shkodër se si energjia, vizioni dhe idetë e tyre i vumë në zbatim përmes investimeve, projekteve dhe modelit të punës që ndërtuam. Bashkë Fitojmë për të ardhmen e këtij brezi, të familjeve tona dhe Shkodrës tonë të dashur.

“Eja dhe ti”, ishte festa dhe ftesa që të rinjtë e forumit rinor të partisë demokratike rajoni nr.4 na bënë për të rrugëtuar drejt fitores së madhe të 14 Majit.

Artikulli paraprak“PRESIM MË SHUMË”, AMBASADORJA KIM NË ASAMBLENË E DHOMËS AMERIKANE TË TREGTISË
Artikulli tjetërMETA PËRSHËNDET VENDIMIN E KËSHILLIT TË MINISTRAVE PËR ANËTARËSIMIN NË KIE