BAZË MATERIALE EKIPIT JUBAN-DANJA,PREMTON KAMPET SPORTIVE. Do te investojme per Kampe te reja sportive ne te gjitha zonat duke mos u perqendruar ne qytet,pasi futbolli eshte jeta e shkodraneve nga velipoja deri ne shale dhe shosh.Keto ishin fjalet e kandidatit te pavaur Vullnet Elbasani gjate vizites se realizuar ne fushen sportive te fshatit Juban I cili I dhuroi ekipit te femrave nje baze te re materiale .

Nga ana e tij presidenti I ketij ekipi Ferdinand Jaku vleresoi kete vizite duke nenvizuar investiemt qe kerkon futbolli i femrave nga Bashkia e ardhshme e Shkodres. Gjate kesaj vizites kandidati Elbasani pergezoi Forcen dhe sakrificen e ketyre vajzave e cila duhet tu sherbeje te gjitheve per te punuar me shume per sportin ne bashkine e ardhshme te shkodres. Ne vijim te ketij takimi kandidati Elbasani u njof nga afer me sukseset dhe kupat e fituara nder vite nga Juban Danja ,ekip I cili eshte ne prag te 10 vjetorit te krijimit.

Artikulli paraprakZEF HILA MERR MBËSHTETJEN E LAGJES FANG NË VAU DEJËS
Artikulli tjetër“FRANCË 2016” SHQIPËRIA SIGURON ZONËN PLAY-OFF