“E gjitha I dedikohet Bardh Smajes”. Keto jane fjalet mes loteve dhe emocioneve te trupes se teatrit “migjeni” pas suksesit ne ferizaj te Kosoves.

Drama “kandili I argjande” e Martin Camaj, vepra e fundit e vene ne skene nga regjisori Bardh Smaja rrembeu 5 cmime. Drejtorja Rita Gjeka tha se kjo drame do rivihet dhe nje here ne skenen e teatrit “Migjeni” si nje dhurate per qytetin e Shkodres. Aktoret te cilet u vleresuan me cmime, ia dedikuan cmimin Bardh Smajes suksesine tyre , pasi ai I besoi tek ato, ne nje moment kur ndoshta as ato nuk besonin ne vete. Diten e diele, ora 18, në Teatrin “Migjeni” do te rishfaqet “Kandili i Argjandit” per kenaqesine e publikut shkodran.