Një sasi prej 4.3 ton kanabis është sekuestruar ditën e sotme në portin e Pireut në Greqi me një vlerë që arrin 33 milion euro.

Mediat greke njoftojnë se sasia e kanabisit u gjet në një kontejner. Në 14 prill kontejneri kishte ardhur nga Libani, tranzit në Greqi me destinacion final Bratislavën.

Ngarkesa ishte planifikuar të nisej në 20 prill me tren nga Maqedonia Veriore, Serbia dhe Hungaria, me një destinacion përfundimtar në Bratislavë, Sllovaki.