OSJA: KY ËSHTË FILLIMI I MJEKËSISË ELEKTRONIKE, DO PASOJË ME SHËRBIME TË TJERA. Diten e merkure ministri i shendetesise Ilir Beqja dhe Drejtori i Fondit te Sigurimit te Kujdesit Shendetesor Astrit Beci prezantuan karten e shendetit, edhe ne Qarkun e Shkodres ka filluar shperndarja dhe venia ne eficence e kesaj karte.

Kjo karte per pensionistet do te jete e perhershme, per personat e punesuar dhe aktiv e rinovueshme cdo 6 muaj nderkohe per kategori te tjera sipas kontributeve te tyre shendetesore . Pavaresisht shperndarjes dhe perdorimit te kartave te reja te shendetit aktualisht jane te vlefshme edhe librezat e shendetit derisa i gjithe komuniteti te pajiset me karta nderkohe nuk ka afat limit te percaktuar per pavlefshmerine e librezave te shendetit.

[iframe width=”300″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/OWW1UMhUBDk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRIKONSTRUKTOHET SHTËPIA E TË MOSHUARVE
Artikulli tjetërKOSOVA, TË PREMTEN SHKOLLAT NË GREVË