Radhët e gjata të qytetarëve të njësive administrative të Bashkisë Shkodër për pajisjen me kartën e shëndetit vazhdojnë të jenë sërish të pranishme në Polikliniken e qytetit të Shkodrës.

Edhe pse një problem I ngritur prej kohësh akoma nuk ka nje zgjidhje për dhënien fund të pritjes me orë, ditë e javë të qytetarëve që të irrituar për mënyrën se si funksionon ky sistem shprehen. Kartat e shendetit jane nje detyrim per te gjithe qytetaret qe te pajisjen edhe pse afati per aplikim ka qene data 31 dhjetor. Qe nga fundi I vitit 2015 dhe ne ditet e par ate 2016-tes, krijojne nje pamje aspak normale, ne nje radhe qe na kujton radhet e dikurshme te komunizmit per te marre sherbimet ne Shkoder

Artikulli paraprakLAGJIA “MARK LULA” LIHET NË HARRESË
Artikulli tjetërVLLAZNIA NISET DREJT ULQINIT PËR FAZË PËRGATITORE