Kater keshilltare te Bashkise Shkoder kane krijuar edhe nje grup tjeter ne kete organ te zgjedhur nga qytetaret e Shkodres.

Nje grup i pavarur por i djathtë, tashme i shtohet grupeve te keshillit bashkiak ku pjese e tij jane keshilltaret Muharrem Shkjau, Avenir Haxhija,Gjeke Sokoli dhe Mustafa Lici. Muharrem Shkjau, Avenir Haxhija,Gjeke Sokoli dhe Mustafa Lici, katër këshilltarët e Këshillit të Bashkisë së Shkodrës kane krijuar një grup të pavarur në këshillin e bashkisë së Shkodrës. Një fakt i tillë është bërë publik, nga këshilltari Mustafë Lici i cili deklaroi se ky është një qëndrim i përbashkët por që nuk preket asnjë marrëveshje me koalcionin e djathtë dhe Partinë Demokratike. Prej disa muajsh ka pasur një qëndrim të distancuar dhe kritik të këshilltarëve për një sërë cështjesh që lidhen me shkodrën cka ka sjelle që tashme pas grupeve te percaktuara te subjekteve politike keshillit te Bashkise ti shtohet edhe nje grup i ri .