Kryetari i të rinjve demokratë dhe në një prononcim për Star Plus tha se skenaret e mëtejshme të protestës i përcakton qytetari.

Këlliçi: Janë dëshmitë e të gjithë qytetarëve shqiptarë që kanë detyruar mijëra qytetarë për tu ulur këmbëkryq dhe të qëndrojnë në shesh. Skenarët i përcakton qytetari. Partia Demokratike do të ndjekë vullnetin e qytetarëve. Interesi është i jashtëzakonshmë. I keni dëshmi reale të njerëzve pse kanë ardhur këtu. Çdo njeri prej tyre ka një histori.