“25O MLN LEKË TË VJETRA NË VIT ËSHTË BORXHI YNË NDAJ OSHEE”. Ndërmarrja e ujësjellës kanalizimeve vijon të ketë një nivel të lartë të humbjeve.

Pavarësisht se ka ardhur duke u redektuar drejtori i ujësjellësit Leonard Kepi thotë se mbetet një problem për atë ndërmarrje.40% e humbjeve të ujësjellësit të Shkodrës janë vetëm në komunën Rrethina si shkak i ndërhyrjeve në rrjet nga banorët e asaj zone.Çdo vit për ndërmarrjen e ujësjellësit borxhi i faturave të papaguara ndaj Operatorit të Shpërndarjes të Energjisë elektrike shkon deri në 250 milionë lekë të vjetra në vit.Gjatë vitit 2015 ndërmarrja e ujësjellësit pritet që të vijojë me instalimin e matësve për të mundësuar rritjen e arkëtimeve dhe uljen e humbjeve në rrjet.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/tVcElgSXYAc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRAINERI: NDAJ PARTIZANIT SYNOJMË PIKË
Artikulli tjetërNJË BUSH PËR PRESIDENT NË SHBA