Ministria e Energjetikës po përgatitet të vendosë tarifën për riliçensimin e karburanteve. Tarifa do të jetë 300 mijë lekë në Tiranë dhe 100 mijë lekë në rrethe.

Vendosja e tarifës kundërshtohet nga Shoqata e Hidrokarbureve ku përfaqësuesi i saj Luigj Aliaj pohoi se në rast se rivendoset tarifa që është rrëzuar njëherë nga Gjykata Kushtetuese, bizneset e arit të zi do të bllokojnë të gjitha pikat e shitjes.