Kërkoi pezullim të dënimit, Gjykata e Lartë refuzon kërkesën e ish-ministrit Saimir Tahiri.

Kujtojmë se Tahiri është dënuar me tre vite e katër muaj burg për “Shpërdorim detyre”, nga GJKKO.

Gjykata e Lartë ka në dorë shqyrtimin edhe të një tjetër kërkese të ish-ministrit Tahiri, për pafajësi.

NJOFTIMI
DATË 09 QERSHOR 2022

Nr.
RRETHI
NR. AKT
PALËT NDËRGJYQËSE
RELATORI
BAZA LIGJORE
U VENDOS
1.
GJ.K.K.O
9/2022
SAIMIR TAHIRI
Pezullim penal
M.BICI
Neni 476 KPP
Mospranimin e kërkesës së kërkuesit Saimir Tahiri, për pezullimin e ekzekutimit të vuajtjes së dënimit me burgim, dhënë me vendimin nr. 3 datë 04.02.2022, të Gjykatës së Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.

Artikulli paraprakSHKODËR, PANAIRI I PUNËS DHE SFIDAT E TË RINJVE PËR PUNËSIM
Artikulli tjetërLAJMI I FUNDIT/ RRUFEJA GODET BANESËN NË MALËSI TË MADHE, HUMB JETËN 50-VJEÇARI