TIRANË, QYTETARËT PREMTOJNË PROTESTA DERI NË LARGIMIN E GUVERNATORIT
Nje proteste qytetare eshte mbajtur sot ne Tirane, perpara Bnakes se Shqiperise. Protestuesit, te organizuar nepermjet rrjeteve sociale, kane kerkuar doreheqjen e guvernatorit te Bankes se Shqiperise, Aridan Fullani.

Protesta u zhvillua perpara godines se ish-kompanise “Vefa”, ku perkohesisht eshte transfereruar Banka e Shqiperise, ne sheshin “Avni Rustemi”. Organizatorët e protestave deklaruan se do të vijojnë protestën çdo ditë, deri sa parlamenti të mblidhet dhe të shkarkojë Guvernatorin Fullani, ose ai të jape dorëheqjen.Nderkaq, nje tjeter proteste kunder vjedhjes se Bankes se Shqiperise eshte paralajmeruar per diten e neserme, nga Aleanca Kuqezi. Nga ana tjeter, ne nje deklarate te fundit, Banka e Shqiperise njofton shkarkimin nga puna te disa punonjesve te saj, qe sipas Bankes ishin pergjegjes per sigurine e pergjithshme si dhe te departamenteve ku u krye vjedhja e 713 milione lekeve.

 

 

 

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/suNYMMN-QF8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakFLET TRAJNERI BRENDAN ROGERS: KATEGORIKISHT JO
Artikulli tjetërKJO ËSHTË MË E BUKURA E MALËSISË