PROJEKT PËR 70-VJETORIN E ÇLIRIMIT, MIRATOHET NDIHMA EKONOMIKE.
Mbledhja e rradhes e Keshillit te Bashkise ashtu si edhe mbledhjen e kaluar filloi 30 minuta me vonese dhe keshilli i miratoi pikat e rendit te dites me minimumin e kuorumit te nevojshem. Nderkohe u vu ne dukje edhe mungesa e drejtuesve te Bashkise.

Uruci kerkoi gjithashtu qe ne mbledhjen e rradhes keshilli i bashkise te paraqese nje projekt ne lidhje me festimet e 70 vjetorit te clirimit te atdheut. Megjithe problemet ne realizimin e detyrave funsksionale Keshilli i Bashkise i miratoi ne unanimitet te dyja pikat e rendit te dites, keshtu u miratua projekt vendimi per dhenien e ndihmes ekonomike, te paaftesise dhe invalideve te punes per muajin qershor 2014 gjithashtu u miratua fondi prej 40.000 per pagesen e qerase per familjen e pastrehe e me probleme sociale Kukeli.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/GEknWIut5aM?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMËSUESIT E DHJAMOSUR TË FISKULTURËS
Artikulli tjetërXHIHADISTËT, VIDEO-EKZEKUTIM MAKABËR