Eshte miratuar paketa fiskale per vitin 2016-te.Pasi u paraqit per diskutim mes  keshilltareve te Bashkise se Shkodres ajo gjeti konsesusin e shumices.

Nje pakete e formezuar  me taksat dhe tarifat vendore per vitin qe sapo kemi hyre , e cila do te sherbeje per adminstrimin ne menyren me te drejte te mundshme te te ardhurave te ketij institucioni. Pasi degjoi disa nga sugjerimet e percjellura nga keshilltaret, Kryetarja e Bashkise se Shkodres gjate fjales se saj garantoi se paketa ne fjale eshte ajo e cila do ti sherbeje me se miri sistemit te vjeljes se taksave vendore ne baze te kerkesave te tregut.Kryebashkiakja ka garantuar edhe nje here se paketa fiskale vjen me ulje taksash dhe tarifash per qytetaret e Shkodres.