Mbledhja e kesaj te marteje e keshillit te Bashkise se Shkodres ka qene e fundit per vitin 2015. Nje mbledhje e paralajmeruyar prej disa ditesh e cila ne pikat e rendit te dites si pika kryesore ka pasur miratimin e bursave per xneensit dhe studentet e shkodres, nderkohe qe keto bursa jane kaluar unanimisht nga anetaret e keshillit te Bashkise se Shkodres.

Kryetarja e Bashkise Shkoder Voltana Ademi, gjate kesaj mbledhje eshte shprehur se te gjitha propozimet qe jane paraqitur dhe kane plotesuar dokumentacionin jane derguar per miratimin ne keshillin e Bashkise. Bursat per nxenesit dhe studnetet jane akorduar nga ministria e arsimit, per Bashkine e Shkodres, e cila tashme percakton edhe personat do te cilet do ta perfitojne kete burse per vitin shkollor 2015-2016, apo edhe vitin akademik 2015-2016 ne universitetin e Shkodres