Ne mbledhjen e rradhës te këshillit bashkiak M.Madhe ku janë miratuar te gjitha pikat e rendit te ditës, te cilët kane parashikuar:

1-Miratimi i pagave te punonjësve
2-Miratimin e shpërblimit te punonjësve
3- Për punonjësit te cilëve ju shkurtohet vendi i punës si rrjelloje e reformes territoriale
4- efekte financiarefillojne nga momenti i konstituimit te organeve te qeverisjes vendore
5- emerimi i rrugve te M.Madhe ku jane miratuar këto pika me pas mbledhja ka vijuar duke diskutuar me problemet qe jane ne bashkine e M.madhe ku nje nder to u diskutua dhe problematika e ngritur disa here nga Star plus tv per pushtimin e rrugeve te M.Madhe nga mbeturinat, me pas anetari i keshillit bashkia z Viktor Popaj ngriti nje problematik per zabtimin e hapesirave publike ne njesine administrative Kastrat ,dhe dha dorëheqjen nga parti ldvmp duke iu bashkuar partis demokratike si keshiltar i kesa force.Me pas dhe dy anetare tjere te keshillit bashkia te zgjedhur nga partite te vogla i jane bashkuar partise demokratike te cilen e qojne ne 6 anetare kshilli ne bashkine M.Madhe.

Artikulli paraprakHALILI: FRESH NJË MUNDËSI E MIRË PËR TË RINJTË E SHKODRËS
Artikulli tjetër10 VJET MORATORIUM, REAGON SHOQATA E GJUETARËVE