Me shumice te cilesuar votash, Këshilli I Bashkise se Shkodres ka mirutuar ashtu sic edhe pritej buxhetin tranzitor te bashkise se shkodres per muajt e mbetur, strukturen e bashkise se Shkodres, si dhe pakten e fiskale. Ka qene kryetarja e Bashkise se Shkodres e cila ka sqaruar per keshilltaret paketen fiskale, strukturen dhe buxhetin.Por gjate mbledjes nuk kane munguar kundershtite.

Megjithate, me shumice te cilesuar te votive, Keshilli I Bashkise se Shkodres me 28 vota pro, I dha driten jeshille, buxhetit te ardhshem te bashkise, qe do te sherbeje per te mbuluar vakumin e krijuar nga fushata elektorale, dhe deri ne zgjedhjen e kryetareve te bashkise.