Si mbledhja e parë pas konstituimit të kryetares se Bashkisë së Shkodrës, duhet te ishte model dhe e rregullt, por gjithcka ka nsiur me nje situate te pazakonte te pakten qe nuk e kemi hasur prej kohesh ne mbledhjet e keshillit te Bashkise se Shkodres.

Keshilltaret e Levbizjes Socialiste per Integrim kane kerkuar vendet e tyre ne keshill, duke preferuar rreshtat e pare dhe jo karriket e tjera qe ishin ne sale nje situate e cila krijoi konfuzion dhe vonesa ne keshillin e Bashkise se Shkodres.Ne lidhje me kete situate kane reaguar edhe keshilltaret e tjere.“Nje skandal” pa frike mund te cilesohet nje situate e tille, e cila ngjan me shume me nje estrade, sesa mbledhje te keshillit bashkiak

Artikulli paraprakNIS AKSIONI I TATIMEVE NË LUFTËN NDAJ INFORMALITETIT
Artikulli tjetërKËSHILLI I BASHKISË MIRATON PRAKETËN FISKALE, BUXHETIN DHE STRUKTURËN