Keshilli i Qarkut te Sjhkodres, tashme ka kryer tye gjitha procedurat duke pltoesuar te gjitha vendet vakante te tij. Pas zgjedhjes se nen kryetarit, dhe te sekretarit, keshilltaret e keshillit te Qarkut te Shkodres kane perzgjedhur edhe komisionet e ketij keshilli.

Do jene 7 komisione te cilat jane ngritur per nje sere fushash, duke nisur qe nga komisioni i mandateve, komisioni i buxhetit e financave, komisioni i politakeve te zhvillimit rajonal dhe planifikimit urban, komisioni i sherbimeve dhe emergjencave civile, komisioni per administrimin dhe mbrojtjen e tokave bujqesore, komisioni per bashkepunim dhe marrëdhënie me jashtë dhe komisioni juridik dhe i vlerësimit te figurave. 

Ajo cfare bie ne sy eshte fakti qe ne asnje nga keto komisione, nuk jane percaktuar perfaqesuesit e majte ne keshill duke e lene vakant edhe draftin e ketyre komisioneve. 

Megjithate ne materialin e paraqitur para keshilltareve mesohet se ne keto komisione bejne pjese: 

1-Komisioni i mandateve / Zef Vokrri dhe Vildana Gushta

2-Komisioni i buxhetit e financave / Voltana Ademi, Mark Rupa

3- komisioni i politakeve te zhvillimit rajonal dhe planifikimit urban / Zef Hila, Zef Vokrri Mhill Prroni 

4- komisioni i sherbimeve dhe emergjencave civile / Bujar Hoti, Pashkuk Gjecaj, Denis Hoxhaj

5- komisioni per administrimin dhe mbrojtjen e tokave bujqesore / Mark Rupa Denis Hoxhaj

6- , komisioni per bashkepunim dhe marredhenie me jashte / vildana Gushta, Filip Guraziu

7- komisioni juridik dhe i vleresimit te figurave / Filp guraziu, Bujar Hoti, Pashuk Gjecaj

Artikulli paraprakZGJEROHET HARTA E MBETURINAVE TEK VARREZAT E DËSHMORËVE
Artikulli tjetërDISA NGA POROSITË, QË LA HAFIZ SABRI KOÇI