Në mbledhjen e fundit për këtë vit kalendarit, këshilli bashkiak miratoi me 31 vota pro dhe 12 vota kundër buxhetin e vitit 2024 dhe projektbuxhetin afatmesëm 2024 – 2026. Ky buxhet kap vlerën e 2.6 miliardë lek dhe orientohet drejt investimeve dhe shërbimeve që do të shtohen në bashkinë Shkodër. Ndërkohë që shumë anëtarë të këshillit nuk morën përgjigje për pyetjet e shtruara gjatë diskutimeve.

Ndërkohë, kryetari Benet Beci deklaroi se do të bëhen më pak inevstime, por do të jenë cilësore, kryesisht në programin e infrastrukturës rrugore të cilët këshilltarët e ngritën si shqetësim.

Artikulli paraprakBERISHA NË ‘ARREST SHTËPIE”, AVOKATI I TIJ: NDALIMI I KOMUNIKIMIT, SHKELJE E SË DREJTËS, DUHEJ AUTORIZIM NGA KUVENDI
Artikulli tjetërMODELI ROLANDO LEKAJ TAKIM NË BASHKINË LEZHË